Calendar

Έρχεται το ATP Training Weekend!

Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αθλητική εκδρομή (και όχι μόνο), το ΣΚ 9 & 10 Φεβρουαρίου 2019, στη μαγευτική περιοχή του Ρωμανού (Costa Navarino);

 Δήλωσε εγκαίρως τη συμμετοχή σου και απολαύστε ένα ΣΚ με κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο στη μαγευτική Μεσσηνία!

Μετράμε αντίστροφα τον χρόνο για το ATP Training προπονητικό Σαββατοκύριακο Μultisports που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019, στη Μεσσηνία στην περιοχή του Ρωμανού με αφορμή το μεγάλο αγώνα τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στις 14 Απριλίου 2019.

Σκοπός του ATP Training Weekend είναι να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν την προπόνηση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, ποδηλασίας και τρεξίματος στις διαδρομές του αγώνα γιά την καλύτερη προετοιμασία τους. Επιπλέον, γιά όσους δε συμμετέχουν στον αγώνα θα είναι μία ευχάριστη εκδρομή γεμάτη με προπονήσεις στα αγαπημένα τους αθλήματα σε διαδρομές μοναδικού φυσικού κάλλους. Το ATP Training Weekend απευθύνεται σε αθλητές αλλά και απλούς αθλούμενους όλων των επιπέδων καθώς οι προπονήσεις δεν θα είναι ανταγωνιστικές.

Πρόγραμμα ΣΚ (9 & 10 Φεβρουαρίου 2019)

Το Σάββατο, θα ποδηλατίσουμε σε πανέμορφες διαδρομές, διασχίζοντας γραφικά χωριά, ανάμεσα σε αμπέλια και πευκόφυτους λόφους. Θα απολαύσουμε το Μεσσηνιακό τοπίο με υπέροχη θέα στη θάλασσα και θα επισκευθούμε ένα οινοποιείο βραβευμένο σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Την Κυριακή, έχουν προγραμματιστεί πολλαπλές δραστηριότητες.

  • Οι λάτρεις της ανοιχτής θάλασσας, κολυμβητές αλλά και τριαθλητές θα δοκιμάσουν την κολυμβητική διαδρομή του αγώνα στη μαγευτική παραλία μπροστά στο Costa Navarino.
  • Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί το δρομικό σκέλος του ATP Training Weekend. Με αφετηρία την παραλία του Costa Navarino οι δρομείς θα τρέξουν με κατεύθυνση προς την Πύλο, διασχίζοντας την διάσημη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μία από τις ομορφότερες παραλίες σε όλο τον κόσμο, και τον υδροβιότοπο της Γιάλοβας προστατευμένο ως Natura 2000!
  • Εκτός από τις αμιγώς αθλητικές δραστηριότητες, θα διεξαχθεί και ένα σεμινάριο με συμβουλές προπονητικής γενικά και ανάλυση στρατηγικής ειδικά γιά τον αγώνα τριάθλου στο Costa Navarino. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα μπούν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν τα δώρα που θα δοθούν από τους χορηγούς της  ATP.
  • Τέλος, όσοι από τους αθλητές του ATP Training Weekend επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα, με προνομιακές τιμές, να κάνουν εργομέτρηση στο ποδήλατο και στο τρέξιμο γιά την αξιολόγηση της φυσικής τους κατάστασης και τη βέλτιστη προετοιμασία τους εν όψει του αγώνα. Οι δοκιμασίες θα γίνονται σε επιστημονικό εργαστήριο υψηλού επιπέδου.

Τo πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί ο γνωστός τριαθλητής και μαραθωνοδρόμος, προπονητής της ATP Training, Θωμάς Παπαβασιλείου*.

Κάνε την εγγραφή σου

Οι εγγραφές για το ATP Training Weekend έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στον  ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/…/1eYVnTs2XHduLMtxY2tLweYJ-DNm…/edit Oι θέσεις θα είναι περιορισμένες.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/atptrainingreece/

Υποστηρικτές: Φαρμακείο Άγγελος Βενετσάνος, EΨΑ, Φυσιοθεραπευτήριο Κατερίνας Κλημεντιώτη, Vegan Ferries, Marathon Bikes, www.gastronomytours.gr

Χορηγοί επικοινωνίας: www.naturanrg.gr, www.wellday.gr, www.bodyinbalance.gr, We swim, Triathlon Friends Greece, www.swimbikerun.gr,