Calendar

Epidavros Action: Πάρε μέρος στο κορυφαίο multisport event

14-15 Σεπτέμβρη: Run, Swim, Triathlon, Aquathlon

Το Epidavros Action έρχεται στις 14-15 Σεπτεμβρίου για να χαρίσει στους αθλητές, τους συνοδούς τους και τους επισκέπτες της πανέμορφης και ιστορικής πόλης του Νομού Αργολίδας, ένα διήμερο γεμάτο δράση, συγκινήσεις και αθλητικές προκλήσεις για κάθε έναν ξεχωριστά. Το Epidavros Action δεν είναι ένας ακόμα αγώνας. Είναι ένα event για όλους. Σκοπός της διοργάνωσης, η οποία έχει διεξαχθεί το 2014, 2017 και 2018 με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας το δικό της στίγμα στην τριαθλητική κοινότητα, ήταν και είναι η αθλητική διαφορετικότητα πάντα με επίκεντρο τον κάθε φορά αγωνιζόμενο. Είναι ένα αγώνας multisport με συναρπαστικά αγωνίσματα (κολύμπι, τρέξιμο, τρίαθλο & Aquathlon), ξεχωριστά δομημένες κατηγορίες για αθλητές κάθε φύλου, επιπέδου και ηλικίας και διαφορετικές απαιτήσεις.

Οι αθλητές θα απολαύσουν ένα πανέμορφο τοπίο με διαδρομές που συνδυάζουν μοναδικά το γεωγραφικό ανάγλυφο της περιοχής (βουνό, θάλασσα και πλούσια βλάστηση), ενώ από φέτος θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάθε ομορφιά και ιδιομορφία της περιοχής, καθώς έχουν προστεθεί δρομικά events που θα περάσουν από πλακόστρωτες παραθαλάσσιες διαδρομές, μέσα από πορτοκαλεώνες και, βεβαίως, δίπλα στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου και όχι μόνο.

Παράλληλα, για τη φετινή διοργάνωση υπάρχουν καινοτομίες που αγκαλιάζουν κάθε ηλικιακή κατηγορία και αθλητικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα στις φετινές ιδιαιτερότητες, καθώς έχουν προστεθεί δρομικοί αγώνες του Kids Run (1500m για παιδιά) και του Adults Run (5km για τους ενήλικες).

Σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργάνωσης το Endurance – (Triathlon Extreme HALF) θα πραγματοποιείται πλέον κάθε δύο χρόνια λόγω του μεγάλου αριθμού των εθελοντών που απαιτούνται για την άρτια οργάνωσή του.

Οι προετοιμασίες για τον αγώνα έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς, με τους διοργανωτές να υπόσχονται έναν επιτυχημένο αγώνα για αθλητές και συνοδούς.

Το διήμερο πλαισιώνεται με ένα ξέφρενο πάρτι στους ρυθμούς του DJ Pitsiakos (Beach Bar Aigialos) χαρίζοντας σε όλους τους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε έναν πολύ κοντινό προορισμό.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, του Υπουργείου Πολιτισμού – Αρχαιολογική Υπηρεσία, του Υπουργείου Τουρισμού, της ΕΟΜΟΠ, του ΕΟΤ και με την τεχνική υποστήριξη της ΠΕΠΑ

• Όλες οι πληροφορίες και του πρόγραμμα του αγώνα βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://why-n.gr/event/epidavros-action-2019/

•Δηλώστε συμμετοχή εδώ / Register here: https://why-n.gr/event/epidavros-action-2019