Calendar

«Έλα και εσύ» στο πάρκο Φλοίσβου την 1η Μαρτίου για Caribbean Beat με την MCHtraining!

Αυτή την Κυριακή 1η Μαρτίου, η MCHtraining και ο Χάρης Μανουσάκης σας προσκαλούν στις 12:30 στο Πάρκο Φλοίσβου στο Π. Φάληρο, για την καθιερωμένη δράση του «Έλα και Εσύ», με αρωγό το wefit.gr. Την Κυριακή θα έχουμε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Caribbean Beat, ένα αμιγώς fitness πρόγραμμα με χοροθεραπευτικά στοιχεία από τον Jose Saer.

H δράση «Έλα και Εσύ» συνεχίζει ως η αιχμή του δόρατος της MCHtraining, διοργανώνοντας ακόμα περισσότερες δράσεις, με δωρεάν προγράμματα σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν, να γνωρίσουν διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης, να μάθουν τα μυστικά της προπόνησης και κυρίως να μοιραστούν εμπειρίες καλής ζωής και πραγματικής διασκέδασης.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες της MCHtraining (κλινικοί διαιτολόγοι, φυσικοθεραπευτές και άλλες ειδικότητες), θα βρίσκονται εκεί, προκειμένου να ενημερώσουν και να παράσχουν συμβουλές για θέματα που άπτονται του fitness και του wellness.

Το πρόγραμμα του Jose Saer Το Caribbean Beat είναι ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής, που συνδυάζει τον χορό και την λειτουργική προπόνηση (functional training), όπως το οραματίστηκε ο Jose (μην ψαρώνετε, μιλάει πολύ καλά ελληνικά).

Σκοπός ήταν να δημιουργήσει ένα fun αλλά και αποτελεσματικό πρόγραμμα. Μας εκμυστηρεύτηκε ότι προτρέπει ως απόδειξη του προγράμματος τους δύσπιστους να ζυγίζονται πριν και μετά. Τα αποτελέσματα δείχνουν πτώση τουλάχιστον 500 γραμμάρια! Σίγουρα κάποιο μέρος είναι από τον ιδρώτα, αλλά θα δείτε ότι κάθε τραγούδι είναι και ένα διαφορετικό workout.

Για παράδειγμα σε ένα κομμάτι μπορεί να επιλέξει άσκηση για τον άνω κορμό, στο επόμενο κομμάτι για τον κάτω κορμό, ύστερα χέρια κ.ο.κ. Το πλεονέκτημα του Jose είναι ότι σε κάθε περιοχή που διδάσκει εκτός από τα mainstrem προτιμά να έχει και κομμάτια που ακούγονται στις περιοχές που διδάσκει. Στην Ρώμη θα χορεύεις σαν Ρωμαίος δηλαδή… Δεν είναι άσκηση που ανταγωνίζεται την Zumba, την Bokwa ή άλλα συστήματα, αλλά και μπορεί να δανείσει τις χορογραφίες του χωρίς κανένα πρόβλημα όπως λέει: «Το πρόγραμμα είναι μια μίξη χοροθεραπείας και functional training» και συνεχίζει πως «είναι καθαρό fitness με μουσική για ρυθμό και καλύτερη ψυχολογία και διδάσκω σε παιδιά από 7 ετών, έως ηλικιωμένους 70 ετών»!

Μένει να το δούμε και να μας το αποδείξει δια ζώσης!

 

 

Η αφίσα της εκδήλωσης.