Calendar

Αντίστροφη μέτρηση για το 3o Amorgos Trail Challenge

Στις 3 και 4 Μαϊου 2019 η καρδιά του δρομικού κινήματος χτυπάει στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου με την Αμοργό οικοδέσποινα του 3ου Amorgos Trail Challenge.

Οι έγγραφες άνοιξαν και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 15 Απριλίου 2019.

Για πρώτη φορά υπάρχει όριο συμμετοχών καθώς ο αγώνας είναι ψυχαγωγικός και όχι ανταγωνιστικός. Στόχος της διοργάνωσης είναι οι αθλητές, ερχόμενοι στο νησί και φεύγοντας από αυτόν μετά τον αγώνα, να έχουν τις βαλίτσες τους γεμάτες όμορφες αναμνήσεις.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «αποφασίσαμε κατόπιν ώριμης σκέψης και γνωρίζοντας πως μπορεί να υπάρξουν και οικονομικές απώλειες για εμάς, οι συμμετοχές των μη διαμενόντων στην Αμοργό, να μην υπερβούν τα 250 άτομα. Περιορισμός στις εγγραφές των Αμοργιανών δεν θα υπάρξει. Επιθυμούμε την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, όσο αφορά τη διαμονή, τις μετακινήσεις με πούλμαν -που προσφέρουμε πάντα δωρεάν- και τις παροχές του αγώνα.» 

Στις 3 & 4 Μαΐου γαστρονομία, πολιτισμός και παράδοση συνδέονται άρρηκτα με το τρέξιμο σε ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις, μα πάνω απ’όλα ένα τριήμερο αυθεντικής Αμοργιανής φιλοξενίας.