Calendar

32ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 2014

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών ανακοίνωσε για την Κυριακή 23 Νοεμβρίου το ετήσιο ραντεβού του, με αγώνες 10 χιλιομέτρων ενηλίκων και 2 χιλιομέτρων για παιδιά.

Όπως κάθε χρόνο έτσι ο πρώτος αγώνας-σημείο συνάντησης μετά τον Μαραθώνιο θα είναι αυτός του Αγώνα Δρόμου Υγείας στο Ελληνικό, με σημείο εκκίνησης τερματισμού τις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. του Αγίου Κοσμά. Τι καλύτερο να ξεπιαστείτε μετά από τα 42 κοπιαστικά χιλιόμετρα, από τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων στην παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας κοιτάζοντας τους φοίνικες; Ο αγώνας λόγω της επίπεδης διαδρομής είναι ιδανικός για προσωπικά ρεκόρ και για νέους δρομείς. με την εκκίνηση να δίδεται στις 10:00 π.μ. Σταθμοί τροφοδοσίας ανακοινώθηκε πως θα υπάρχουν στο 5ο χιλιόμετρο και στον τερματισμό.

agwnas dromou ygeias.jpg

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης ενώ θα δοθούν βραβεία και στους πρώτους σε ποικίλες κατηγορίες από 35 μέχρι 75 ετών.

Ο παιδικός αγώνας των 2 χιλιομέτρων έχει ελεύθερη συμμετοχή, ενώ την δήλωση και την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής θα την κάνει ο κηδεμόνας. Όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής.

 

Η διαδρομή και τα gadgetάκια