Beauty & Style

Μετά την προπόνηση: Έτοιμη σε 10 λεπτά με 10 beauty tricks

Πολλές μετά την προπόνηση απλώς αλλάζουν και φεύγουν για το σπίτι. Αλλά το πρώτο μισάωρο μετά την άσκηση είναι σημαντικό για να αναπληρώσεις την υγρασία που έχασες μέσω του ιδρώτα και να αποκαταστήσεις την ομορφιά σου. Δες τι να κάνεις και να είσαι έτοιμη σε 10 λεπτά! Ο χρόνος σου μετράει από τώρα!

 

 

1 Πλύνε το πρόσωπό σου: 15 δευτερόλεπτα

Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, ο ιδρώτας είναι πραγματικά καλός για το πρόσωπό σου: ανοίγει τους πόρους και επιτρέπει στο δέρμα σου να αναπνέει. Αυτό που μπορεί να δημιουργεί ερεθισμούς στην επιδερμίδα δεν είναι ο ιδρώτας αλλά οι ρύποι και η λιπαρότητα. Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνει καθαρό το πρόσωπό σου είναι να το πλύνεις το συντομότερο δυνατόν μετά την άσκηση με ένα απαλό καθαριστικό.

2 Φτιάξε μόνη σου ένα σκουφάκι: 5 δευτερόλεπτα

Δεν έφερες σκουφάκι για το ντους; Κανένα πρόβλημα. Βάλε μία στεγνή πετσέτα και τύλιξέ τη σαν τουρμπάνι στο κεφάλι για να μην κατσαρώσουν τα μαλλιά σου από την υγρασία τους ντους.

3 Αφαίρεσε τα υπόλειμμα της μάσκαρα: 10 δευτερόλεπτα

Για να απαλλαγείς από μουτζούρες του eyeliner και της μάσκαρα χωρίς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου βρέξε μια μπατονέτα με τη λοσιόν σου και απαλά καθάρισε την περιοχή. Έχε υπόψη σου ότι είναι καλύτερα να γυμνάζεσαι χωρίς make up.

4 Ενυδάτωσε το δέρμα σου όσο είναι ακόμη νωπό: 1 λεπτό

Μόλις βγείς από τη σάουνα ή το ντους άπλωσε ένα γαλάκτωμα σώματος. Αυτό βοηθά το προϊόν να απορροφήσει την υγρασία καλύτερα στο δέρμα χαρίζοντάς σου απαλότητα.

5 Βάλε τη σωστή ενυδατική: 30 δευτερόλεπτα

Μετά από σκληρή προπόνηση, μπορεί η κρέμα να είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται το δέρμα σου αλλά είναι σημαντικό να αναπληρώσεις την υγρασία που χάθηκε. Δημιουργεί επίσης στο δέρμα σου καλύτερη βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ. Βρες την ενυδατική κρέμα που μπορεί να σε βοηθήσει να μειώσεις την ερυθρότητα και να σου δώσει κάποια κάλυψη.

6 Άπλωσε μία μάσκα προσώπου: 7 λεπτά

Αν είσαι ακόμα αναψοκοκκινισμένη από την προπόνηση, δοκίμασε να κάνεις μια γρήγορη μάσκα. Άφησέ τη για περίπου 7 λεπτά για να καθαρίσει τους πόρους και να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα. Insta λάμψη!

7 Αμέσως μετά βάλε serum: 15 δευτερόλεπτα

Άπλωσε ένα serum που μετά τη μάσκα θα διεισδύσουν καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά της στο δέρμα και θα αναπληρώσουν τη χαμένη υγρασία.

8 Απλά χτένισέ τα: 1 λεπτό

Ακόμα κι όταν τα μαλλιά σου είναι λίγο ιδρωμένα δεν χρειάζεται να τα λούσεις. Αντ ' αυτού γύρισε το κεφάλι σου προς τα κάτω, στέγνωσέ τα με το σεσουάρ και χτένισέ τα έπειτα με μια στρογγυλή βούρτσα. Μπορείς να τα τραβήξεις σε μια χαμηλή αλογοουρά ή κότσο και είσαι έτοιμη.

9 Στέγνωσέ τα καλά: 1 λεπτό

Είναι πιο δύσκολο να στεγνώσεις τα μαλλιά σου σε υγρά περιβάλλοντα όπως τα αποδυτήρια των γυμναστηρίων. Έτσι, φρόντισε να τα στεγνώσεις μακριά από το ντους και τους ατμούς. Τα μαλλιά θα στεγνώσουν πιο γρήγορα και φριζάρουν λιγότερο.

10 Μην ξεχάσεις να βάλεις κρέμα χεριών: 10 δευτερόλεπτα

Τα βάρη και οι λαβές του TRX μπορεί να κάνουν πιο τραχιά τα χέρια σου. Άπλωσέ τους μία κρέμα χεριών προτού βγεις έξω.