Beauty & Style

Κυτταρίτιδα, σύσφιξη, αδυνάτισμα: τα 7 πιο οικονομικά προϊόντα που κάνουν θαύματα!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν θα πρέπει να ξεχνάς τον εαυτό σου. Φρόντισέ τον, κανάκεψέ τον, περιποιήσου την επιδερμίδα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν θέλεις να αδυνατίσεις, να σφίξεις την επιδερμίδα σου και να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα από το σώμα σου τότε χρειάζεται να πιστέψεις στα 7 θαύματα της ομορφιάς. Επίλεξε κάποιο για τις δικές σου ανάγκες και δες το σώμα σου να μεταμορφώνεται!

 

 

1 Αν σου αρέσουν τα προϊόντα με αγνά φυτικά εκχυλίσματα

Δοκίμασε την: κρέμα σύσφιξης σώματος Rose Pepper της Apivita.

Τι κάνει: Συσφίγγει και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, καταπολεμά το τοπικό πάχος σε γοφούς μηρούς και μέση ενεργοποιώντας τη διαδικασία λιπόλυσης, ενώ αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και αναζωογονημένο. Το ροζ πιπέρι, το εκχύλισμα αγκινάρας, ο πράσινος καφές, συμβάλλουν στη σύσφιγξη της επιδερμίδας, αυξάνουν την μικροκυκλοφορία και τη λιπόλυση του οργανισμού, ενώ βελτιώνουν την υφή και την όψη της επιδερμίδας.

 

Διάβασε: Τα 10 top συστατικά που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα

 

2 Αν ψάχνεις για σύσφιξη και αναδόμηση

Δοκίμασε την: Darphin Nourishing and Firming Velvet Cream.

Τι κάνει: Είναι μια θρεπτική κρέμα σώματος κατάλληλη για σύσφιξη και αναδόμηση της επιδερμίδας. Με τις κορυφαίες τεχνολογίες και τα εκχυλίσματα βοτάνων που χρησιμοποιεί στοχεύει στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος καθώς και στη μείωση απώλειας σφριγηλότητας χαλάρωσης και ξηρότητας. Απορροφάται στο δέρμα αφήνοντας ένα μαλακό στρώμα στην υφή και μια όμορφη λεπτή μυρωδιά.

 

3 Αν σου αρέσει το μασάζ

Δοκίμασε: το Απολεπιστικό Σαπούνι για Μασάζ 125 gr της Korres.

Τι κάνει: Περιλαμβάνει καφεΐνη και θαλάσσια φύκια που είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και έχουν αποτοξινωτική δράση. Το έλαιο από καρπούς Φοίνικα αυξάνει την ελαστικότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Το μείγμα καφεΐνης και εκχυλισμάτων από εξειδικευμένα καφέ φύκια επιταχύνει κατά συνέπεια τη διαδικασία της λιπόλυσης, την απολέπιση, αποτοξίνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

 

4 Aν είσαι ανυπόμονη και θέλεις να δεις γρήγορα αποτελέσματα

Δοκίμασε: την υπερεντατική αγωγή αδυνατίσματος ταχείας δράσης 7 Nights Intensive Slimming της Somatoline Cosmetic.

Τι κάνει: Διευκολύνει τη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους στο σώμα, βοηθά στην αποσυμφόρηση από τα περιττά υγρά ενώ εμποδίζει τη δημιουργία νέας συσσώρευσης λίπους.  Εφάρμοσε το προϊόν κάθε βράδυ για τουλάχιστον 7 νύχτες, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις προς αγωγή περιοχές μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

 

5 Αν προτιμάς ένα προιόν με έντονη αδυνατιστική δράση

Δοκίμασε: το Συμπύκνωμα Εντατικού Αδυνατίσματος Νύχτας  Body-SlimDestockNuit 200mlτης Lierac.

Τι κάνει: Αυτή η πλούσια και απαλή κρέμα επανασμίλευσης με απολαυστική εφαρμογή δρα στοχευμένα στην καπιτονέ υφή και την κυτταρίτιδα. Η ενεργή καφεΐνη που περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση, συνδυασμένη για πρώτη φορά με τη μοριακή τεχνολογία micropatch, απελευθερώνεται σταδιακά για εντατικό αδυνατιστικό αποτέλεσμα… σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

 

6 Αν αναζητάς κάτι εξειδικευμένο

Δοκίμασε: την κρέμα Size One Celluless.

Τι κάνει: Είναι ειδικά μελετημένη για τις περιοχές που παρουσιάζουν τη χαρακτηριστική όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και σχεδιασμένη έτσι ώστε να μειώνει και να προλαμβάνει τους παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την εμφάνισή της. Χάρη στο Drenalip™, ένα μοναδικό συνδυασμό τεσσάρων φυτών (Αστράγαλος, Ρούσκος, Λεμόνι, Χρυσόβεργα) έχει πολλαπλή ενεργή δράση, κλινικά αποδεδειγμένη και στoχευμένη σε 4 επίπεδα: μειώνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», ενισχύει τη σύσφιξη της επιδερμίδας, τονώνει τη μικροκυκλοφορία  και  μειώνει το πρήξιμο.

 

7 Εάν θέλεις αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 14 ημέρες

Δοκίμασε: τον ορό Cellu Destock Serum Flash 125ml της Vichy.

Τι κάνει: Περιέχει καφεινή σε καθαρή μορφή με μέγιστη συγκέντρωση από τη Vichy σε έναν ορό, υαλουρονικό οξύ γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες και περλέ λάμψη η οποία ενισχύει την ομορφιά της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα είναι πιο λεία, η εμφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται ορατά κατά 27%. Η ελαστικότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται. Μετά από 28 ημέρες, η εμφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού είναι εμφανώς μειωμένη έως και κατά 40%.