Beauty & Style

6 απολαυστικά λάδια σώματος για μεταξένιο δέρμα

Τα ξηρά λάδια θρέφουν, ενυδατώνουν, προσφέρουν λάμψη και αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

 

 

Mαζί με το νερό, το λάδι θεωρείται βασικό συστατικό των περισσότερων καλλυντικών κρεμών. Τα ξηρά λάδια ή dryoils μεταφέρουν όλα τα ενεργά συστατικά των προϊόντων περιποίησης κάνοντάς τα ακόμη πιο αποτελεσματικά, καταπραύνουν ερεθισμούς, ενυδατώνουν σε βάθος και ενισχύουν την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας. Πιο συγκεκριμένα, ένα  ξηρό λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για: ενυδάτωση προσώπου, σώματος και μαλλιών, ντεμακιγιάζ προσώπου, απολέπιση. Βοηθούν να διεισδύσουν τα συστατικά των προιόντων, να μαλακώσουν τα σκληρά σημεία όπως οι φτέρνες, τα γόνατα και οι αγκώνες, να σε αρωματίσουν, να σου χαρίσουν απαλό, μεταξένιο δέρμα. Αυτά είναι τα 6 απολαυστικά λάδια σώματος για μεταξένιο δέρμα.

 

1 Για ενυδατώση και θρέψη της επιδερμίδας

Organic Virgin Coconut Oil Moisture Melt Body Oil 90g της Dr. Organic

Το μοναδικό αυτό λάδι ενυδατώνει βαθιά και θρέφει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Όταν θερμανθεί αποκτά μια μορφή εκλεπτυσμένου ελαίου που απορροφάται εύκολα από το δέρμα και χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή και όψη, αφήνοντας παράλληλα ένα ελαφρύ άρωμα καρύδας και μια αίσθηση εξωτικής περιποίησης! Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εντατική εβδομαδιαία θεραπεία ενυδάτωσης και περιποίησης.

 

2 Για ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες

Caring Levanter Ενυδατικό & Χαλαρωτικό Λάδι Σώματος 150 ml της Apivita

Ενυδατώνει και καταπραΰνει το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα χάρη στην πλούσια σύνθεση του και προλαμβάνει την ξηρότητα. Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ιδανικό για τους λάτρεις του λαδιού και για την καταπολέμηση της αϋπνίας. Περιέχει έλαιο αμυγδάλου, ελληνικό ελαιόλαδο, έλαιο τριαντάφυλλο και καλέντουλας που θρέφουν την επιδερμίδα και διατηρούν την υγρασία της.

 

3 Για αναζωογόνηση και λάμψη

All in one- Revitalizing oil- 50 ml της Darphin

Με τέσσερα αιθέρια έλαια και εννέα πολύτιμα φυτικά έλαια καλύπτει τέλεια τις ανάγκες της ομορφιάς κάθε εποχή του χρόνου. Προσφέρει άμεση θρέψη για αναζωογόνηση και λάμψη, δρα στην επανάκτηση της ισορροπίας και στην ενδυνάμωση της φυσικής ασπίδας προστασίας του δέρματος.

 

4 Για επανόρθωση της επιδερμίδας

Divine Oil 100ml της Caudalie

Αυτό το ξηρό ενυδατικό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά ενυδατώνει, θρέφει και ομορφαίνει την επιδερμίδα χάρη στον μοναδικό συνδυασμό εξαιρετικών ελαίων (σταφύλι, ιβίσκος, σουσάμι, έλαιο αργκάν) και των κατοχυρωμένων μας αντιοξειδωτικών πολυφαινολών. Το έλαιο σταφυλιού, που περιέχει αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό, καθώς είναι πλούσιο σε ωμέγα 6 και βιταμίνη Ε και διαθέτει μοναδικές θρεπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες.

 

5 Για βαθιά ενυδάτωση

Huile Seche Tonifiante Sensorielle 3 Fleurs d' Agrume 100ml της Lierac

Ξηρό λάδι, για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά, αναζωογόνησης και 24ης ενυδάτωσης. Ελαφρύ, ξηρό και με μεταξένια υφή, περιέχει επίλεκτα φυτικά έλαια βαθιάς ενυδάτωσης και το αναζωογονητικό άρωμα από τρία λουλούδια εσπεριδοειδών. Με ένα ψέκασμα η επιδερμίδα δείχνει αναζωογονημένη, ενυδατωμένη και υπέροχα αρωματισμένη, ενώ είναι λαμπερή, τονωμένη και ενυδατωμένη επί 24 ώρες.

 

6 Για αντιγήρανση

Αντιγηραντικό Λάδι Σώματος Γιασεμί 100ml της Korres

Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος ενώ έχει ενυδατικές, θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Πλούσιο σε βούτυρο Karite και φυσικά έλαια από Αμύγδαλο και Βερίκοκο, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος ενώ έχει ενυδατικές, θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Περιέχει αμυγδαλέλαιο, αλόη και προβιταμίνη Β5 που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος.

Φίλια Μητρομάρα