Beauty & Style

5 τέλεια αντηλιακά για σπορ, ακμή και απόλυτη προστασία από τον ήλιο!

Μπορεί να παίρνεις μόνον την πετσέτα σου στην παραλία και το κινητό σου αλλά δεν θα σε επιβαρύνει και ένα αντηλιακό στην τσάντα σου που θα σε προστατέψει από καρκίνο, πρόωρη γήρανση και ηλιακό έγκαυμα.

 

 

Μην ξεχνάς να βάζεις αντηλιακό ακόμα και στα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο και μύτη. Πόσο πρέπει να βάζεις; Για το πρόσωπό σου 1 κουταλάκι του γλυκού, για το σώμα 2 κουταλιές της σούπας. Βάζε το αντηλιακό σε στεγνό δέρμα 20 – 30 λεπτά πριν από την έκθεσή σου στον ήλιο και ανανέωνέ το κάθε 2 ώρες, καθώς και αμέσως μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα. Αυτά είναι τα 5 τέλεια αντηλιακά για σπορ, ακμή και απόλυτη προστασία από τον ήλιο που σου διαλέξαμε για σένα! Σε ενδιαφέρει: Φόρεσες αντηλιακό και κάηκες; Τι έκανες λάθος;

 

1 ΓΙΑ ΘΑΛΆΣΣΙΑ ΣΠΟΡ – WATERSPORTS

Frezyderm Sun Screen Sport Lotion SPF 20 150ml

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, με λεπτόρρευστη υφή, ανθεκτικό στην εφίδρωση.

Τι σου προσφέρει: Παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το DNA και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του, προστατεύει από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή και παρέχει αποτελεσματική αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Δεν περιέχει parabens

 

2 ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟς

Daylong Actinica Lotion 80gr

Είναι το μοναδικό αντιηλιακό που κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει δραστικά τον κίνδυνο εκδήλωσης μη μελανωματικών καρκίνων του δέρματος (NMSCs) και είναι το πρώτο ευρέως φάσματος αντιηλιακό λιποσωμικής τεχνολογίας με αποδεδειγμένη κλινικά απόλυτη προστατευτική δράση στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Τι σου προσφέρει: Το αντιηλιακό προϊόν Daylong είναι το μόνο που συνδυάζει τη λιποσωμική δράση με τα ευρέως φάσματος φωτοσταθερά φίλτρα οργανικά Tinosorb S και M Η πρώτη σειρά αντιηλιακών με λιποσωμική τεχνολογία που στοχεύει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας με αποτέλεσμα την απόλυτη προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

 

3 ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Avene Emulsion Χωρίς Άρωμα SPF 50+, 50ml

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία του ευαίσθητου κανονικού και μεικτού δέρματος του προσώπου.

Τι σου προσφέρει: Συνδυάζει φωτοπροστατευτικά συστατικά που εξασφαλίζει άριστη προστασία από το σύνολο της ηλιακής ακτινοβολίας, UVB και UVA. Έχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό ενώ η drytouchυφή του σου προσφέρει ελαφρύ και ματ αποτέλεσμα.

 

4 ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΚΜΗΣ

La Roche-Posay Anthelios AC Fluide SPF30, 50ml

Αντηλιακό υψηλής προστασίας κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες.

Τι σου προσφέρει: Υψηλή προστασία προσώπου UVB SPF 30 / UVA PPD 25 με μη λιπαρή υφή για άμεσο ματ αποτέλεσμα και δράση ενάντια στη γυαλάδα. Επιπλέον σου παρέσει ενισχυμένη προστασία από τις ακτίνες UVA (υψηλότερη από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης) χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex και Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay που έχει φυσική καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση. Απορροφά άμεσα το σμήγμα χάρη στη σύνθεση του με Περλίτη ενώ ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος χάρη στο δραστικό συστατικό Ζinc gluconate.

 

5 ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

Dr. Organic, Moroccan Glow Lotion Tan Extender, 150ml

 

Με μοναδικό μίγμα φυσικών, βιοενεργών και βιολογικών συστατικών της dr.organic, έλαιο αργκάν, μια εξαιρετικά πλούσια πηγή βιταμινών, αντιοξειδωτικών και ουσιωδών λιπαρών οξέων,

 

Τι σου προσφέρει: Μεγαλύτερη διάρκεια στο μαύρισμα και ανανεώνει την επιδερμίδα, τονώνοντας και παρατείνοντας το χρώμα και τη λάμψη της.

Φίλια Μητρομάρα