Fitbit Reloaded με τρια νέα μοντέλα!

Η Fitbit μετά το επιτυχημένο της βραχιόλι Flex, παρουσίασε τρία καινούρια μοντέλα: το Charge, το Charge HR και το Fitness Watch Surge. Εμείς σας τα παρουσιάζουμε εκ πρώτης βάσει χαρακτηριστικών και όπως σας έχουμε συνηθίσει θα τα ξαναπαρουσιάσουμε στην πράξη!

Διαβάστε περισσότερα...

Κόψε τις κακές συνήθειες με τη βοήθεια του κινητού σου

Κινητο-ποιήσου! Αν θέλεις να κόψεις το τσιγάρο, να σταματήσεις να κάθεσαι στον καναπέ, να μην τρως τα νύχια σου αυτές οι 5 δωρεάν εφαρμογές θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις καλές συνήθειες και να κόψεις τις κακές!

Διαβάστε περισσότερα...

runScribe: Αναλύοντας την μηχανική του σώματός σας!

Ένα απίστευτο gadget που μέχρι πρόσφατα βρίσκονταν στα χέρια λίγων, έρχεται σε προσιτή τιμή. Καταγράφει την μηχανική των κινήσεών μας και μας δείχνει τα λάθη μας, στον βηματισμό ή στην στάση του σώματός μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Γίνε και εσύ βιονικός δρομέας με το Bionic Runner!

Ένα νέο gadget μπήκε στην πλατφόρμα χρηματοδότησης kickstarter και υπόσχεται να βελτιώσει την προπόνηση για τρέξιμο αντοχής. Εκ πρώτης μοιάζει με ποδήλατο χωρίς σέλα, ενώ αν παρακολουθήσετε το πρωτότυπο προσομοιώνει τις κινήσεις του δρομέα με εκπληκτικά ρεαλιστικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα...

Spi belt: ελαφριά ζώνη, ιδανική για τρέξιμο και όχι μόνο

H Original SPIbelt® είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη ζώνη χαμηλού προφίλ, για μικρά αντικείμενα που θα χρειαστείς κατα την διαρκεια της προπόνησης σου. Χωράει μεγάλο smartphone, ταυτότητες, μικρό πορτοφόλι και κλειδιά ταυτόχρονα.

Διαβάστε περισσότερα...

Το wefit κάνει ανασκόπηση σε κάποιες από τις καλύτερές του στιγμές!

Με το 2014 να τείνει να γίνει παρελθόν, εδώ στο wefit βρήκαμε την ευκαιρία να μαζέψουμε όλες τις καλές μας στιγμές από τον πρώτο (ημερολογιακό) χρόνο λειτουργίας μας και συγκεντρώσουμε αυτά που μας άρεσαν, αυτά που σας άρεσαν και όλα αυτά που μας κινητοποίησαν να συνεχίσουμε με αμείωτη ενέργεια και διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα...