Συνομιλία με τον Αλέξανδρο Μαλή!

Σε μια μίνι συνέντευξη για το wefit.gr, ο ποδοσφαιριστής και νέος ambassador της Neversecond Αλέξανδρος Μαλής, αποκαλύπτει τις προσωπικές του στρατηγικές για επιτυχία, τις πηγές έμπνευσής του και τους στόχους του για τη νέα χρονιά

Διαβάστε περισσότερα...

Σας παρουσιάζουμε την μοναδική Zumba ® Instructor Όλια (Ολίνα) Ιωαννίδου!

Γλυκιά, με τρομερή διάθεση και παιχνιδιάρα η Όλια (Ολίνα) Ιωαννίδου, σίγουρα είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να κάνετε Zumba ®! Είναι δε ίσως η μοναδική instructor στην Ελλάδα που έχει viral βίντεο στο youtube, ενσαρκώνοντας το τι σημαίνει Zumba ®: Join the Party!

Διαβάστε περισσότερα...

Η αμαζόνα Έφη Κουτσάφτη μας «συστήνει» την Ιππική Αντοχή

Είμαστε στην παραπάνω από ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την αμαζόνα Έφη Κουτσάφτη, Πανελληνιονίκη στην Ιππική Αντοχή (και αρκετά ακόμα αθλήματα), με διακρίσεις και καλά πλασαρίσματα σε διεθνείς αγώνες. 

Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργος Παπαδημάκης: Πως γυμνάζει τους Έλληνες σταρς;

Ποιος κρύβεται πίσω από το σμιλεμένο κορμί της Νατάσας Καλογρίδη, τα μπράτσα του Αντίονου Αλμπάντη, το fit σώμα του Γιώργου Καπουτζίδη και τους κοιλιακούς της Ελευθερίας Ελευθερίου; Ο personal trainer των σταρς Γιώργος Παπαδήμακης!

Διαβάστε περισσότερα...

Ελένη Πετρουλάκη: Ποιο είναι το αποτοξινωτικό της μυστικό;

Η Ελένη Πετρουλάκη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι η επιτομή του fitness, η γυναίκα που άλλαξε τη γυμναστική στην Ελλάδα και εφήυρε τις καλύτερες ασκήσεις όπως η power yoga, η yobo κ.ά, που μεταμορφώνουν το σώμα μας κάνοντας το άψογο, γυμνασμένο και σμιλεμένο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ζωή Κακαρέλη: η παγκόσμια πρωταθλήτρια και προπονήτρια μας μαθαίνει Tae Kwon (Do it)!

Πέρα από τους αυτονόητους λόγους ευγένειας, ο άγραφος νόμος της ζωής προστάζει ότι δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο να στήνεις κάποιον, που μετράει τις ικανότητές του σε Dan. Παρόλα αυτά η πρωταθλήτρια και προπονήτρια Tae Kwon Do Ζωή Κακαρέλη, είναι τόσο ευγενής όσο και το άθλημα που υπηρετεί για περισσότερο από τρεις δεκαετίες και παρέβλεψε το ατόπημά μου χαρίζοντάς μας μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Διαβάστε περισσότερα...

Μηνάς Μαλάτος: Ζωή ποδήλατο!

Ο Μηνάς Μαλάτος είναι ένας αρκετά ολοκληρωμένος πρώην πρωταθλητής. Έχει αρκετά από τα «κουσούρια» του πρωταθλητισμού: ενημερώνεται καθημερινά για το αντικείμενο, εργάζεται γύρω από το άθλημά που διέπρεψε- είναι spinning instructor στο Gym Tonic- ενώ έχει διατηρήσει την ισορροπημένη διατροφή που έκανε ως αθλητής, καθώς τώρα ασχολείται με το τρίαθλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Εισαγωγή στο Bokwa από την Ράνια Αλεξοπούλου Bokwa B.E.S.T.

H trainer των Bokwa trainers, Ράνια Αλεξοπούλου Bokwa Education Specialist Trainer (B.E.S.T.) μας κάνει μια εισαγωγή στο καινούριο fitness trend που σας υπόσχεται να χάσετε θερμίδες και ταυτόχρονα να διασκεδάσετε με την ψυχή σας! 

Διαβάστε περισσότερα...

O προπονητής πόλο της Ανταλάρ, Κώστας Βαμβακάρης, μιλάει για την νέα του μεγάλη πρόκληση!

Ο Κώστας Βαμβακάρης είναι ο άνθρωπος που πιστώνεται την εντυπωσιακή πορεία της Εθνικής ομάδας Πόλο Γυναικών της Μ.Βρετανίας, το Χρυσό στους αγώνες της κοινοπολιτείας και τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν οι βρετανίδες στο Ευρωπαϊκό. Τώρα μας μιλάει από την νησί της Αντιγόνης, βάση της ιστορικής Τουρκικής ομάδας Ανταλάρ της οποίας έχει αναλάβει το τιμόνι!

Διαβάστε περισσότερα...