Ποιοι είναι οι έξυπνοι τρόποι της Maria Menounos για να μένει αδύνατη;

Ποιοι είναι οι έξυπνοι τρόποι της Maria Menounos για να μένει αδύνατη;

Βλέποντας τους επίπεδους κοιλιακούς και τα γυμνασμένα πόδια της Maria, δεν θα φανταζόσουν ότι ήταν 20 κιλά πιο παχιά, όμως η πολυάσχολη σταρ παραδέχεται πως δεν γυμνάζεται κάθε μέρα. Πιστεύει, όμως, ακράδαντα σε μια σταδιακή, ανάλογη με τον τρόπο της ζωής της, προσέγγιση στην απώλεια βάρους η οποία προφανώς είναι αποτελεσματική! Ρίξε μια ματιά στα μυστικά της από το νέο της βιβλίο, The Every-Girl's Guide to Diet and Fitness. Αυτοί είναι οι πιο έξυπνοι τρόποι της Maria Menounos που τη βοηθούν να παραμένει αδύνατη:

wefit

Μυστικό νο1: Πρώτα από όλα η υγεία

Το να είσαι υγιής είναι πιο σημαντικό απ' το να είσαι αδύνατη

Όλες θέλουμε να δείχνουμε στα καλύτερά μας, όμως η υγεία θα πρέπει πάντα να προηγείται. Οι στερητικές δίαιτες και η συνεχής υπερδιέγερση μπορεί να σε κάνουν να χάσεις κιλά, αλλά δεν θα νιώθεις αρκετά καλά για να το χαρείς. Η Maria θα ήταν η πρώτη που θα σου έλεγε πως το να έχεις κοιλιακούς σαν τους δικούς της δεν είναι τόσο σημαντικό· το σημαντικό είναι να είσαι υγιής.

Μυστικό νο2: Κάνε μικρά βήματα

Όταν προσπαθείς να κάνεις αναθεωρήσεις στη ζωή σου, ξεκίνα με σταδιακές βελτιώσεις αντί να τα αλλάξεις όλα με τη μία. «Είναι απίστευτα δύσκολο να αλλάξεις τα πάντα στον τρόπο που τρως και ασκείσαι μέσα σε μια νύχτα», γράφει η Maria. Όταν ορκίστηκε να χάσει τα κιλά που είχε πάρει στο κολέγιο, η Maria το έκανε σιγά σιγά και κατέληξε με καινούργιες υγιεινές συνέπειες που μπορεί να κρατήσει σε όλη της τη ζωή.

Μυστικό νο3: Προσπάθησε να μην είσαι κάθετη

Το να προσπαθήσεις να ακολουθήσεις μια νέα δίαιτα ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής κατά γράμμα μπορεί να είναι τρομαχτικό. Αν τα κάνεις θάλασσα, μπορεί να αποθαρρυνθείς και να χάσεις τη θέλησή σου. Αντίθετα, προτείνει η Maria, θέσε όρια για τις καινούργιες σου συνήθειες που θα σου αφήνουν λίγο χώρο για να ξεφεύγεις. Το συγκρίνει με το να έχεις μια αυλή με φράκτη και χώρο για να κινείσαι μέσα της με το να είσαι κλεισμένη σε ένα τετράγωνο κουτί στη βεράντα. Αντί να κόψεις εντελώς τη ζάχαρη, ίσως να μην τη χρησιμοποιείς για πέντε μέρες την εβδομάδα ή να χρησιμοποιείς μια μικρή ποσότητα κάθε μέρα. Αντί να γυμνάζεσαι για 30 λεπτά τη μέρα, προσπάθησε να πεις στον εαυτό σου να είσαι δραστήρια καθημερινά. Χρειάζεσαι ένα πλαίσιο, θα πρέπει όμως να είναι ευέλικτο.

Μυστικό νο4: Κάνε την άσκηση διασκέδαση

Λόγω του περιορισμένου της χρόνου, της Maria της αρέσει να βρίσκει τρόπους να γυμνάζεται που να της προσφέρουν παράλληλα κοινωνικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της και να την κάνουν να νιώθει καλά. Συχνά παίζει βόλεϊ ή μπάσκετ και κάνει ποδήλατο. Σκέψου το έτσι; θα μπορούσες να σφίγγεις τα δόντια σου επί τριάντα λεπτά επάνω στο ελλειπτικό ή θα μπορούσες να περάσεις μια δυο ώρες κάνοντας κάτι που απολαμβάνεις και σε βοηθά να καις χιλιάδες θερμίδες.