Τα 6 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από σένα

Τα 6 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από σένα

Το γνωστό αιώνιο ερώτημα «μα τι θέλει επιτέλους» βρίσκει επιτέλους απαντήσεις σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες της επιστήμης.

wefit

1 Να της λες κοπλιμέντα

Μάθε ότι οι γυναίκες προτιμούν τα κοπλιμέντα περισσότερο από το σεξ, σύμφωνα με δημοσιευμένη έρευνα στο Journal of Personality, επειδή τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους. Οι φιλοφρονήσεις αρκούν σε ένα ποσοστό 60% των γυναικών, ενώ δίνεται μεγάλη έμφαση στα κοπλιμέντα που αφορούν την προσωπικότητα και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Επίσης, παλιότερη έρευνα έδειξε ότι τέσσερις στις δέκα γυναίκες νιώθουν ωραία όταν κάποιος τους λέει ότι έχουν υπέροχο χαμόγελο, ενώ λόγια που δεν πρόκειται να παρεξηγηθούν είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τη μυρωδιά του σώματος της και με το πόσο ωραία είναι τα μαλλιά της.

2 Να είσαι ειλικρινής

Μη λες ψέμματα σε μια γυναίκα. Ακόμα και αν δε σε καταλάβει στην αρχή, κάποια στιγμή θα κάνεις το μεγάλο λάθος γιατί «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.» Δεν υπάρχει λόγος να λες ψέμματα παρά μόνο σε ερωτήσεις - παγίδα: «πάχυνα;» Τότε πήγαινε κατευθείαν στον κανόνα νο1. Ωστόσο, αν είσαι επιρρεπής στα ψέματα έλεγξε τη τετοστερόνη σου. Έρευνα του Πανεπιστημίου της Βόννης στη Γερμανία έδειξε πως οι άνδρες που έχουν υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης είναι πιο ειλικρινείς σε σύγκριση με αυτούς που έχουν χαμηλότερα επίπεδα. Πώς εξηγείται αυτό; Οι ερευνητές εξηγούν πως τα αυξημένα επίπεδα αυτής της ορμόνης ενισχύουν θετικά τον αντρισμό και την αυτοεικόνα τους. Αν έχουν πεσμένη τετοστερόνη λένε ψέματα προκειμένου να ικανοποιήσουν το αίσθημα της αυτοεκτίμησης τους.

3Να έχεις χιούμορ

Αν έχεις χιούμορ θυμήσου πώς ο αστείος τύπος παίρνει πάντα το κορίτσι (και κάνει καλό σεξ μαζί του)! Οι γυναίκες ερωτεύονται τον άνδρα που τις κάνει να γελάει. Επίσης ένας άντρας που αστειεύεται με τον εαυτό του και τα ελαττώματα του και αυτοσαρκάζεται σημαίνει πως έχει επίγνωση και αυτοπεποίθηση. Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: σύμφωνα με ερευνητές από το University of Basel το γέλιο της γυναίκας πυροδοτεί το σεξ. Οι άντρες ερεθίζονται υποσυνείδητα, πιθανότατα επειδή ο ήχος του γυναικείου γέλιου θυμίζει τους αναστεναγμούς που μπορεί να ακούσουν κατά τη διάρκεια του σεξ.

4 Να κάνεις εκπλήξεις

Οι εκπλήξεις δίνουν χαρά. Ακόμη και η πιο σκληροπυρηνική γυναίκα υποκύπτει σε μία ευχάριστη έκπληξη. Δύο εισιτήρια για ένα διήμερο σε κάποιο νησί, ρομαντικό δείπνο για δύο, κοπάνα από τη δουλειά για σεξ, ένα γλυκό σημειωματάκι κολλημένο στο ψυγείο, υπάρχουν πολλές ιδέες για να κάνεις μια μικρή έκπληξη κάθε μέρα και να σπάσεις τη ρουτίνα. Εξάλλου πολλές έρευνες δείχουν ότι οι βασικοί παράγοντες που κλονίζουν τη σχέση είναι η πολλή δουλειά, το άγχος για τα οικονοµικά ζητήµατα, η αύξηση του σωµατικού βάρους και η έλλειψη εκπλήξεων.

5 Να είσαι γυμνασμένος

Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι τα σωματικά χαρακτηριστικά το άντρα ελκύουν τις γυναίκες και όχι τα χρήματα που έχουν. Οι ερευνητές εξηγούν οι μύες στους άνδρες είναι ταυτόσημοι με τα φτερά της ουράς των αρσενικών παγωνιών: ελκύουν τις γυναίκες που αναζητούν έναν αρρενωπό σύντροφο. Δηλαδή οι γυναίκες είναι γενετικά προγραμματισμένες να αναζητούν μυώδεις άνδρες.

6 Να φοράς μπλε

Σύµφωνα µε το Pantone Color Institute, οι άντρες που φορούν µπλε έλκουν περισσότερο τις γυναίκες. Γιατί; Επειδή πιστεύουν ότι είναι περισσότερο συντηρητικοί και άρα σταθεροί, πιστοί και αφοσιωµένοι.