Χάσε εύκολα πόντους και λίπος στο τραμπολίνο

Χάσε εύκολα πόντους και λίπος στο τραμπολίνο

Είναι το απόλυτο καρδιοαναπνευστικό πρόγραμμα. Μπορεί να μη σου βρίσκεται εύκαιρο, αλλά έχε υπόψη ότι χοροπηδώντας σε αυτό βελτιώνεις την υγεία και ευεξία σου ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια πολύ καλή άσκηση καθώς βελτιώνει τη στάση σου, ενισχύει τους μυς σου, σου χαρίζει συντονισμό και υψηλά επίπεδα ενέργειας. Ακόμη το ότι νιώθεις σαν παιδί, ανεβαίνει και η διάθεσή σου. Δύσκολο μεν να το βρεις αλλά πίστεψέ μας εύκολο να το κάνεις. Ακόμη και το κορίτσι του James Bond το κάνει, η Τόνια Σωτηροπούλου!

wefit

Τι κάνει το τραμπολίνο για σένα

Σε συντονίζει

Το τραμπολίνο σου προσφέρει μια εναλλακτική λύση αν έχεις βαρεθεί το πρόγραμμά σου. Γυμνάζει εξίσου όλους τους μυς, βελτιώνοντας παράλληλα την ισορροπία και την ικανότητα συντονισμού.

Καίει θερμίδες

Μπορεί να συμβάλει σε μια προπόνηση έντονης καρδιαγγειακής αντοχής. Η τακτική καρδιοτονωτική άσκηση με τραμπολίνο βοηθά αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους.

Γυμνάζει όλο σου το σώμα

Εκτός του ότι γυμνάζει όλο το σώμα, αυξάνει τον μεταβολισμό, μειώνει το κοιλιακό λίπος, τονώνει τους γλουτούς, βελτιώνει την ισορροπίας του σώματος.

Συμβάλλει τα μέγιστα στην υγεία σου

Σύμφωνα με έρευνες προστατεύει τις αρθρώσεις, χτίζει την πυκνότητα των οστών, ενισχύει το ανοσοποιητικό, μειώνει τις φλεγμονές και βοηθά στην εξάλειψη των τοξινών με την τόνωση του λεμφικού συστήματος. Είναι κατάλληλο ιδίως για άτομα που υποφέρουν από αϋπνίες και έχουν υψηλή πίεση. 

Πώς να προπονηθείς

Για πολύ αρχάριους

Ξεκίνα με πηδήματα στο τραμπολίνο για 30 δευτερόλεπτα με χαλαρή ένταση, κάνε διάλειμμα για 10 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι ένα σετ.

Επανέλαβε αυτό το σετ 7 φορές.

Για αρχάριους και μέτρια προχωρημένους

Κάνε πηδηματάκια για 1 λεπτό με διάλειμμα ενός λεπτού. Επανέλαβε αυτό το σετ 7 φορές.

 Για πιο προχωρημένους

Κάνε αναπηδήσεις οι οποίες εστιάζουν στον κορμό. Όταν αναπηδάς ψηλά στον αέρα πρέπει να σφίξεις τους μύες του κορμού για να ελέγξεις τη θέση του σώματος, καθώς με αυτό τον τρόπο δουλεύεις κυρίως τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους σου.

Ξεκίνα με 1 λεπτό αναπηδήσεις, 1 λεπτό διάλειμμα. Επανέλαβε αυτό το σετ 7 φορές.

Συνέχισε με ασκήσεις αεροβικής που θα σου υποδείξει ο personal.