Τι μας «χαλάει» στο γυμναστήριο

Τι μας «χαλάει» στο γυμναστήριο

Το επισκέπτεσαι σχεδόν καθημερινά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πράγματα που σε αποσυντονίζουν από τη γυμναστική σου. Δες τι μας «χαλάει» στο γυμναστήριο:

wefit

Η ουρά στα μηχανήματα

Πάντα υπάρχει κάποιος που πρόλαβε πρώτος το ελλειπτικό ή το διάδρομο και δεν κατεβαίνει μέχρι να τελειοποιήσει το σμίλευμα των μυών του. Μαζί με σένα, το 30% δήλωσε ότι κουράζεται να περιμένει στην ουρά για να χρησιμοποιήσει κάποιο μηχάνημα κι αυτό αποτελεί αποθαρρυντικό παράγοντα για να πάει στο γυμναστήριο.

Αυτοί που κοιτιούνται στον καθρέφτη

Περίπου το 1/3 των συνδρομητών γυμναστηρίων δηλώνει ότι απεχθάνεται τους ανθρώπους που κοιτούν κάθε 5 λεπτά στον καθρέφτη αν το στενό τους κολάν αναδεικνύει τους γλουτούς τους και αν το μπουστάκι τους εφαρμόζει σωστά στο στήθος τους ή εάν έχουν σούπερ μπράτσα!

Οι ιδρωμένοι

Όσοι τινάζουν τον ιδρώτα τους προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς σηκώνουν βάρη ή κάνουν κοιλιακούς, απωθούν το ¼ των ανθρώπων που επισκέπτονται το γυμναστήριο, το οποίο δεν ξέρει πού να κρυφτεί για να τους αποφύγει.

Η αποτρίχωση στα αποδυτήρια

Αν πλησίασε η ώρα που πρέπει να αποτριχώσεις τα πόδια σου, προτίμησε να το κάνεις στο δικό σου μπάνιο, καθώς το 36% των γυναικών πιστεύει ότι τα αποδυτήρια στο γυμναστήριο δεν είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοιες δραστηριότητες. Κι έχει δίκιο!

Οι αδιάφοροι γυμναστές

Μόλις ξεκίνησες γυμναστήριο και θέλεις καθοδήγηση, αλλά παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις ότι κάποιος θα σε συμβουλεύει όταν ξεκινάς να κάνεις την άσκησή σου, δεν είναι ποτέ κάποιος από πάνω σου, περιμένεις να έρθει αφού τελειώσει με τους άλλους, και γενικά χάνεις χρόνο, την υπομονή σου και φτάνεις στο σημείο να παρατήσεις το γυμναστήριο προτού περάσει ο μήνας!

Το αποπνικτικό περιβάλλον

Κάποια γυμναστήρια τοποθετούν τα μηχανήματά τους τόσο κοντά το ένα με το άλλο (για να κερδίσουν χώρο ασφαλώς) που μερικές φορές δημιουργεί αποπνικτικό περιβάλλον.