Σανίδωσέ το: Τόνωσε τα μπράτσα σου χωρίς βάρη, με 6 παραλλαγές της άσκησης σανίδας

Σανίδωσέ το: Τόνωσε τα μπράτσα σου χωρίς βάρη, με 6 παραλλαγές της άσκησης σανίδας

Aυτές οι 6 παραλλαγές της άσκησης σανίδας δεν απαιτούν άρση βαρών και η παρουσία σου στο γυμναστήριο είναι εντελώς προαιρετική.

wefit

Αν και πολλές ασκήσεις του πάνω σώματος χρειάζονται εξοπλισμό όπως βαράκια αυτές οι ασκήσεις χωρίς εξοπλισμό είναι ένας φανταστικός τρόπος για να γυμνάσεις τα μπράτσα σου. Εξάλλου, το βάρος του σώματός σου είναι το απόλυτο όργανο προπόνησης.

Επιπλέον, αυτές τις ασκήσεις που γίνονται με το βάρος του σώματός σου γυμνάζουν τον πυρήνα και τους κοιλιακούς. Εάν είσαι έτοιμος να φουσκώσεις, αξίζει να δοκιμάσεις αυτές τις 6 παραλλαγές της άσκησης σανίδας, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Διάβασε σχετικά: Γιατί πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση κάθε μέρα;

Εκτέλεσε 10 έως 15 επαναλήψεις από κάθε άσκηση, μετακινώντας από τη μία στην άλλη χωρίς να ξεκούραση. Ξεκουράσου για ένα λεπτό, στη συνέχεια επανάλαβέ τες κυκλικά μέχρι και τέσσερις φορές συνολικά. Θυμήσου ότι η σωστή τεχνική της σανίδας σημαίνει τα χέρια στο πάτωμα ακριβώς κάτω από τους ώμους και το σώμα ευθεία από το κεφάλι μέχρι τα πέλματα.

1 Σανίδα πάνω

2 Plank taps

3 Πλάγιες σανίδες

4 Plank Jacks

5 Σανίδα με έκταση χεριού

6 Κάμπια