Οι «φυλές» του γυμναστηρίου

Οι «φυλές» του γυμναστηρίου

Το γυμναστήριο, είναι σαν το γήπεδο, σαν την καφετέρια, σαν το στρατό ένα πράγμα: θα δεις τους πάντες και τα πάντα εκεί μέσα. Εμείς σας παρουσιάζουμε έναν κλασικό στον τίτλο αλλά, up-to-date οδηγό επιβίωσης με τις φυλές του γυμναστηρίου.

wefit

Ο τούμπανος

Είναι και φαίνεται τεράστιος. Μιλάει μόνο για συμπληρώματα, παράνομα αναβολικά και έχει έξτρα νεύρα λόγω των ουσιών που παίρνει. Με πιτσιρικάδες και κοριτσάκια είναι πιο κοινωνικός, γιατί ανεβάζουν τον εγωισμό και την αυτοπεποίθησή του. Γενικά δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί του, γιατί συνήθως κοιτάει την δουλειά του και δεν ενοχλει. Αν δεν κοπάναγε τα αλτηράκια στα πλακάκια, κάνοντας τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου να δακρύσει και δεν ούρλιαζε σαν τρελός, μπορεί να τον συμπαθούσαμε περισσότερο.

ο wanna be Κριστιάνο Ρονάλντο

Ένας μικρός θεούλης. Ερωτευμένος με τον καθρέφτη και τους κοιλιακούς του, ανήκει συνήθως στην ηλικιακή κατηγορία 18-30. Κοιτάει την δουλειά του, γιατί θέλει το τέλειο αποτέλεσμα. Μετροσέξουαλ σε υπερθετικό βαθμό, έχει φτάσει στο σημείο να έχει πιο πολλά καλλυντικά από την δικιά του. Γαμπρός και κονιόρδος είναι οι λέξεις που τον χαρακτηρίζουν, ενώ δεν τον λες και πυρηνικό επιστήμονα. Αν δεν ήταν ωραιοπαθής και δεν γέμιζε τον πάγκο ζελέ, δεν θα μας ενοχλούσε τόσο. Μιλάει με όσους τον κολακεύουν για το six pack.

το fashion victim

Αγκαλιά με το iPhone, φοράει πανάκριβα ρούχα fitness, πανάκριβα παπούτσια και όλα τα gadgetάκια φυσικά. Όλα είναι αποτέλεσμα του ενθουσιασμού της και προσπαθεί να κάνει σωστή δουλειά. Απλά πρέπει να καταλάβει ότι δεν γίνεσαι fit από το κολάν, ενώ ώρες-ώρες θυμίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον ναρκισισμό. Μιλάει με όσους είναι in fashion.

ο Fit

Άντρας ή γυναίκα, ακολουθεί το προγραμματάκι του, είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος στους μύες του την ώρα των ασκήσεων. Τιμάει -την συνήθως ετήσια- συνδρομή του, ενώ όσο περιμένει για κάποιο όργανο μιλάει για κάποια διατροφή ή νέο πρόγραμμα του γυμναστηρίου. Πάνω κάτω μιλάει σε όλους, επειδή πάει τέσσερις φορές την εβδομάδα και τους έχει μάθει. Του μιλάμε.

ο καριερίστας

Αν δεν μιλάει στο τηλέφωνο με τον χρηματιστή (πούλα-πούλα!), πηγαίνει με κάποιον συνάδελφο στο γυμναστήριο για να κοιτάξουν και να σχολιάσουν κανένα κώλο. Καταφέρνει και ενοχλεί όλες τις προηγούμενες κατηγορίες. Πάει στο γυμναστήριο με Hugo Boss ή στην καλύτερη φοράει πόλο με σηκωμένο γιακά α λά Δράκουλας και ξεβαμμένο τζιν. Ντάξει έχει και τσάντα για να αλλάξει. Κυκλοφορεί σαν ένα δεκαχίλιαρο που περπατάει. Επιδειξίας στο φούλ, ποντάρει στις γυναίκες χρυσοθήρες που λυμαίνονται τέτοια μέρη.

η-τύπισσα-που-δεν-κλείνει-το-τηλέφωνο

Δεν το κλείνει το ρημάδι... Θα ακούσεις από «τα έμαθες ότι ο Τάκης χώρισε με την Μαίρη;», μέχρι «η slut μου έφαγε τον γκόμενο» και γενικά όλο το γυμναστήριο ξέρει τα προσωπικά της. Στις δύο ώρες του γυμναστηρίου, ο κάθαρός της χρόνος εκγύμνασης είναι 20 λεπτά. Θα προσπαθήσει να πιάσει συζήτηση στον Τούμπανο και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, γιατί πιστεύει πως το γυμναστήριο είναι αυστηρά χώρος για κουβεντούλα και γνωριμίες. Είναι λυκοφίλη με την Ψάχνω Σχέση και την περιμένει στην γωνία. Πιο ρηχή και από τον Αστέρα Βουλιαγμένης...

ο/η Ψάχνω Σχέση

Πιστεύει πως το γυμναστήριο είναι ο χώρος για να βρει σχέση. Γιατί όχι; Στο κάτω-κάτω έχει τους πάντες. Δυστυχώς όμως, γίνεται αυτοσκοπός και μας κουράζει. Ψιλομιλάει με τον Κριστιάνο, το Fashion Victim για ρούχα και την τύπισσα-που-δεν-κλείνει-το-τηλέφωνο για να μαθαίνει τα κουσκουσάκια του μικρόκοσμου του gym. Θέλει τον Κριστιάνο, αλλά με την προσωπικότητα του Fit και δυστυχώς είναι από τα άτομα που πιστέυει ότι μπορεί να τον αλλάξει. Αν είναι άντρας θέλει την Fashion Victim με την προσωπικότητα της Fit.