Calendar

Vergina Beer Run: Έρχεται ο πρώτος αγώνας δρόμου με μπύρες!

Ένας πρωτότυπος αγώνας δρόμου διοργανώνεται στην Κομοτηνή για τους λάτρεις της μπύρας: όποιος πάρει μέρος θα τρέχει, πίνοντας μπύρες.

Ο αγώνας δρόμου «Vergina Beer Run», που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στην Κομοτηνή συνδυάζει τρέξιμο και κατανάλωση μπύρας. Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν απόσταση 6 χλμ, με αφετηρία και τερματισμό τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα είναι ότι στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει υποχρεωτική στάση και κατανάλωση ενός ποτηριού Μπύρας Βεργίνα, τύπου lager. Μετά τον τερματισμό και τις απονομές, θα ακολουθήσει πάρτυ με μπύρες στον καινούργιο χώρο εκδηλώσεων/παρουσιάσεων της Ζυθοποιίας, καθώς και ξενάγηση κατά ομάδες στον χώρο παραγωγής του εργοστασίου.

Την πρωτότυπη αυτή ιδέα αναλαμβάνει να κάνει πράξη η ομάδα BEERunners Komotinis, σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο αγώνας έχει χαρακτήρα δρομικής γιορτής και σκοπεύει να αναδείξει την αποδεδειγμένη, βάσει ερευνών, θετική επίδραση της μέτριας κατανάλωσης μπύρας στον οργανισμό μετά το τρέξιμο.

Το μεγάλο ραντεβού είναι την Κυριακή 15 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι, ενώ η πλατφόρμα του «Vergina Beer Run» έχει ήδη ανοίξει για να δεχτεί τις δηλώσεις συμμετοχής.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ το άτομο και θα αποδοθεί στον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ».

Δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα!

Ακολούθησε και τη σελίδα τους στο facebook