Ευκαιρία για περιπέτεια με το  Legion Run!

Ευκαιρία για περιπέτεια με το  Legion Run!

Στις 19 Οκτωβρίου έρχεται στην Ελλάδα ένας νέος θεσμός. Το Legion Run δεν είναι διαγωνισμός, δεν έχει χρονόμετρα, δεν παίρνεις μετάλλια. Είναι μια τρελή πρόκληση τύπου «εσύ ενάντια στον εαυτό σου» σε μια πίστα 15 εμποδίων και 5 χιλιομέτρων. Θα βουτήξεις σε παγωμένο νερό, θα περάσεις από φωτιά, θα περάσεις από συρματοπλέγματα και θα χρειαστείς ένα χέρι να ανέβεις.

wefit

Το καλό είναι πως αυτό το event, παρότι έχει ένα μίνιμουμ fitness level όσο αφορά τον βαθμό δυσκολίας, είναι σχεδιασμένο για όλους, θα πας πιο γρήγορα, πιο αργά, αλλά θα πας. Σε ένα σημείο και πέρα θα μετρήσουν τα skills, αλλά οκ για αυτό ονομάζεται Legion Run και όχι Chicken Run, με την βοήθεια της ομάδας όμως δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μην το τερματίσει ένας average fit φίλος ή φίλη.

Στο Legion Run ως ολοήμερο φεστιβάλ, μας περιμένουν και πολλά παιχνίδια: Διελκυστίνδα, αναρρίχηση με σχοινί και μονομαχία με ραβδί είναι μόνο τα σίγουρα, ενώ να περιμένετε συγκροτήματα, dj's, ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές, τυμπανιστές Legion και χορευτές της φωτιάς.

Ο χώρος που θα γίνει ο διαγωνισμός!

*Σημειώνεται ότι στο πρώτο κύμα θα συμμετάσχουν όσοι βλέπουν το αντικείμενο πιο ανταγωνιστικά.