«Έλα κι Εσύ» στο Φλοίσβο για Caribbean Beat την Κυριακή 15 Μαρτίου!

«Έλα κι Εσύ» στο Φλοίσβο για Caribbean Beat την Κυριακή 15 Μαρτίου!

Η καθιερωμένη πλέον δράση «Έλα κι Εσύ» της MCH training επανέρχεται στο Πάρκο Φλοίσβου με το Caribbean Beat του Jose Saer, την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 12:30 με τους Saer Jose και Γιούλη Γιαννοπούλου!

wefit

Μετά την επιτυχία της 1η Μαρτίου, πάλι στον Φλοίσβο, οι Χάρης Μανουσάκης και Jose Saer, μαζί με την Γιούλη Γιαννοπούλου επανέρχονται με το Carribean Beat, συνεχίζοντας ακάθεκτοι τον στόχο τους για δωρεάν προγράμματα γυμναστικής σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους. Οι επιστημονικοί συνεργάτες της MCH training θα βίσκονται και αυτοί εκεί, για να ενημερώσουν και να προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους στους συμμετέχοντες σε θέματα διατροφής, υγείας και άσκησης. Το wefit αποτελεί χορηγό επικοινωνίας.

Caribbean Beat

Το πρόγραμμα του Jose Saer, Caribbean Beat είναι ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής, που συνδυάζει τον χορό και την λειτουργική προπόνηση (functional training), όπως το οραματίστηκε ο Jose, με σκοπό  να δημιουργήσει ένα fun αλλά και αποτελεσματικό πρόγραμμα. Μας εκμυστηρεύτηκε ότι προτρέπει ως απόδειξη του προγράμματος τους δύσπιστους να ζυγίζονται πριν και μετά. Τα αποτελέσματα δείχνουν πτώση τουλάχιστον 500 γραμμάρια! Σίγουρα κάποιο μέρος είναι από τον ιδρώτα, αλλά θα δείτε ότι κάθε τραγούδι είναι και ένα διαφορετικό workout. Για παράδειγμα σε ένα κομμάτι μπορεί να επιλέξει άσκηση για τον άνω κορμό, στο επόμενο κομμάτι για τον κάτω κορμό, ύστερα χέρια, ασκήσεις για γοφούς και οπίσθια κ.ο.κ. Όπως το περιγράφει με δικά του λόγια: «Το πρόγραμμα είναι μια μίξη χοροθεραπείας και functional training. Είναι καθαρό fitness με μουσική για ρυθμό και καλύτερη ψυχολογία και διδάσκεται σε παιδιά 7 ετών μέχρι ηλικιωμένους 70 ετών!».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της MCH training, στο Facebook και στο τηλέφωνο 210 8252455.