Φεστιβάλ Κίνησης «Άλλαξε στάση. Μπες στη δράση!»

Φεστιβάλ Κίνησης «Άλλαξε στάση. Μπες στη δράση!»

Από τις 15 μέχρι τις 19 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, διοργανώνεται το Φεστιβάλ Κίνησης «Άλλαξε στάση. Μπες στη δράση!», με σκοπό να μας δείξει εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους ώστε να εντάξουμε την κίνηση στην ζωή μας και την καθημερινότητά μας. Στις 5 μέρες του Φεστιβάλ, παιδιά και ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια σειρά από δραστηριότητες και παιχνίδια, με ταυτόχρονη ενημέρωση για τα οφέλη της γυμναστικής, της ισορροπημένης διατροφής και του Ενεργειακού Ισοζυγίου από επιστήμονες από το χώρο της άσκησης και της διατροφής. 

wefit

FinalAllaxe stasi. Mpes sti drasi!_Invitation.jpg

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Γ.Γ. Αθλητισμού, με την συνεργασία του QualityNet Foundationτου μη κερδοσκοπικού οργανισμού για τη διατροφή, την ανάπτυξη και θρέψη παιδιών και εφήβων «Η Διατροφή του Παιδιού» και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ). Το φεστιβάλ στηρίζει και το Coca Cola Foundation.

Το φεστιβάλ έχει ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές από τις 16:00 μέχρι τις 21:00 και το σαββατοκύριακο απότις 10:00 μέχρι τις 21:00.

Είσοδος είναι ελεύθερη.