Φεστιβάλ ποδηλάτου στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι

Φεστιβάλ ποδηλάτου στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι

 Από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου, η «Τεχνόπολις» στο Γκάζι φιλοξενεί το Bike Festival για πέμπτη συνεχή χρονιά. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε όλους εμάς, να γνωριστούμε με την ολοένα αυξανόμενη κοινότητα των ποδηλατιστών και να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις από κοντά.

wefit

Μαζί θα βρίσκονται οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου σε ό,τι αφορά την ποδηλασία και τα αξεσουάρ ποδηλάτου. Περιλαμβάνονται πολλές δράσεις, ανάμεσά τους ΜΤΒ trail μέσα στην Τεχνόπολη, τρικς σε ράμπες, διαγωνισμοί και πολλά δώρα για τους νικητές! Θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να κάνετε test ride τα ποδήλατα που σας ενδιαφέρουν. Για τους λάτρεις του vintage, θα υπάρχει και έκθεση παλαιού ποδηλάτου, κατασκευής 1985 και προγενέστερης.

Το φεστιβάλ συμπίπτει (οκ, δεν έτυχε) με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, που έχει ως σκοπό να ευαιισθητοποιήσει τους πολίτες στο να χρησιμοποιούν εναλλακτικά και πιο «πράσινα» μέσα μετακίνησης. Στους άμεσους στόχους της πανευρωπαϊκής καμπάνιας είναι να ωθήσουν τις κυβερνήσεις στην δημιουργία υποδομών σε σχέση με το ποδήλατο και πιο ειδικά, ποδηλατόδρομων, θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων και κοινόχρηστων ποδηλάτων ανάμεσα στα άλλα.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να ξεπεράσουν το περσινό ρεκόρ των 30.000 επισκεπτών. Τι λέτε θα τους βοηθήσουμε;