Φρόντισε τα μαλλιά σου σε 5 λεπτά

Φρόντισε τα μαλλιά σου σε 5 λεπτά

Αυτά τα έξυπνα τρικ θα σου εξασφαλίσουν άψογα μαλλιά σε dt  

wefit

Να πώς θα φροντίσεις τα μαλλιά σου σε 5 λεπτά:

Το προηγούμενο βράδυ

Λούσε και χτένισε τα μαλλιά σου από το βράδυ για να κερδίσεις χρόνο το πρωί. Αν ανησυχείς για το χτένισμά σου, πριν κοιμηθείς πιάσε τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά ή τύλιξε τα με μια κορδέλα. Το πιθανότερο είναι το πρωί να χρειαστούν ένα φρεσκάρισμα, αλλά η περισσότερη δουλειά έγινε το προηγούμενο βράδυ. Δώσε λίγο όγκο με το πιστολάκι και πρόσθεσε στις άκρες λίγες σταγόνες serum για λάμψη.

Γρήγορο στέγνωμα

Ένα επαγγελματικό πιστολάκι με σύστημα ροής ιόντων θα μειώσει- όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται- στο μισό το χρόνο που χρειάζεσαι για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου. Επίσης, επειδή απορροφά την υγρασία πιο γρήγορα από τα απλά πιστολάκια, απαλλάσσει τα μαλλιά σου από τη ταλαιπωρία της θερμότητας. Θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει. 

Η πρώτη εντύπωση

Αν ο χρόνος είναι για εσένα πολυτέλεια, αλλά θέλεις να δείχνεις πάντα προσεγμένη, δώσε περισσότερη προσοχή στις τούφες εκείνες που βρίσκονται μπροστά, δηλαδή στις αφέλειες ή στην φράντζα σου. Πρόσθεσε ένα ή δυο όμορφα τσιμπιδάκια που θα τις συγκρατήσουν και παράλληλα θα στολίσουν το χτένισμά σου.

Η τέλεια μπούκλα

Μέχρι τώρα χώριζες τα μαλλιά σου σε μικρές ή μεγαλύτερες τούφες και τις τύλιγες μια- μια γύρω από το σίδερο ισιώματος. Μάθε μια πιο εύκολη και γρήγορη τεχνική: πιάσε τα μαλλιά σου σε αλογοουρά και στη συνέχεια τύλιξέ την ολόκληρη γύρω από το σίδερο. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις φυσικά κύματα γλιτώνοντας την χρονοβόρα διαδικασία.