Κανόνες ομορφιάς που μπορείς να αγνοήσεις

Κανόνες ομορφιάς που μπορείς να αγνοήσεις

Όλοι οι κανόνες έχουν τις εξαιρέσεις τους. Δες ποιους μπορείς να αγνοήσεις χωρίς να χάσεις την ομορφιά σου.

wefit

Το gliiter είναι μόνο για τα κορίτσια

Παρά ό,τι λένε μπορείς να φορέσεις λίγη λάμψη σε οποιαδήποτε ηλικία. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι τι ποσότητα θα βάλεις και ποια είναι η σωστή απόχρωση που θα χρησιμοποιήσεις. Τα χρώματα της σαμπάνιας είναι πιο ήπια από ό, τι τα ασημί και τα λευκά. More is less. Μην εφαρμόζεις glitter σε περιοχές που δεν θέλεις όπως τις εσωτερικές γωνίες των ματιών, στο πόδι της χήνας, στις ρυτίδες του χαμόγελου και στους ανοιχτούς πόρους. Χρησιμοποίησε για το φινίρισμα ένα ματ προιόν.

Πρέπει να κάνεις καθαρισμό 2 φορές τη μέρα

Αν έχεις καθαρίσει το δέρμα σου καλά το προηγούμενο βράδυ το πρωί, όταν βρέξεις το πρόσωπό σου με νερό, χρησιμοποίησε μία λοσιόν για ένα γρήγορο καθαρισμό πριν βάλεις την ενυδατική σου. Τόσο απλό.

Το μακιγιάζ εφαρμόζεται μόνο με πινέλο

Οι ειδικοί make up artist χρησιμοποιούν συχνά τα πινέλα για την εφαρμογή μακιγιάζ, δεδομένου ότι μπορούν να δώσουν άψογο φινίρισμα. Αλλά όταν ο χρόνος ή τα εργαλεία δεν είναι διαθέσιμα, μία κρεμώδη βάση, στα χείλη και τα μάγουλα, με λίγο χρώμα, μπορεί να εφαρμοστεί με τις άκρες των δακτύλων σου. Εκτός από την ευκολία, το κρεμώδες προιόν στα δάκτυλα μπορεί να ζεσταθεί στο άπλωμά του και να είναι πιο εύκολη η εφαρμογή. Ακόμη και τις σκιές ματιών μπορείς να τις απλώσεις με τις άκρες των δακτύλων σου.

Το βράδυ βάζε μία λιπαρή ενυδατική

Για τη νυχτερινή περιποίηση της επιδερμίδας σου καλό είναι να χρησιμοποιείς άλλα προιόντα. Όταν κοιμάσαι το δέρμα σου επιδιορθώνει τα κύτταρα και αναγεννάται φυσικά γι’ αυτό θα πρέπει να αναπνέει ελεύθερα. Έτσι, αντί να χρησιμοποιείς μια «βαριά» κρέμα νύχτας σου συνιστούμε απλά να καθαρίσεις καλά το δέρμα σου και να χρησιμοποιήσεις ένα serum, που διεισδύει βαθύτερα στην επιδερμίδα και την ενυδατώνει τέλεια.

Κόβε τις άκρες των μαλλιών σου κάθε έξι εβδομάδες

Ο κανόνας αυτός δεν ισχύει για όλους. Αν έχεις κοντή κουπ που χρειάζεται ακριβές σχήμα, καλύτερα να τα κόβεις κάθε τέσσερις εβδομάδες. Αν έχεις πιο μακριά μαλλιά ή θέλεις να τα μακρύνεις κόβε τα κάθε οκτώ εβδομάδες.