Hello August

Δε θα επικεντρωθούμε στο ότι μπήκε ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, όχι, άλλωστε οι περισσότεροι ακόμα ετοιμάζετε τις βαλίτσες των διακοπών σας, έτσι και εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τα must προϊόντα που πρέπει να μπουν στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ!

Διαβάστε περισσότερα...

3 εύκολα τρικ για να… μικροδείχνεις!

Αν και τα γονίδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στον τρόπο που γερνάμε υπάρχουν όμως γυναίκες που “μικροδείχνουν”. Ποια είναι τα μυστικά τους; Αυτά ακριβώς έχουμε σκοπό να σου αποκαλύψουμε για να δείξεις 10 χρόνια νεότερη με 3 εύκολα τρικ.

Διαβάστε περισσότερα...

Fitstagram, τα πιο fit, fun και stylish πρόσωπα του Instagram!

Κάναμε μια μικρή επιλογή από λογαριασμούς που θα έπρεπε να ακολουθείς στο Instagram. Είτε γιατί σε κινητοποιούν, είτε γιατί σε ξεσηκώνουν, είτε γιατί τηρούν το fitness με ευλάβεια, χωρίς να καταστρέφουν τον εαυτό τους, ξεχειλίζοντας από υγεία.

Διαβάστε περισσότερα...

Φοράς το σωστό αθλητικό σουτιέν;

Το να έχεις σφιχτό ή χαλαρό (και καταπονημένο) στήθος εξαρτάται από το σουτιέν που φοράς. Το σουτιέν προορίζεται να υποστηρίζει, να τονίζει και να προστατεύει το στήθος από τη χαλάρωση. Ωστόσο, αν δεν έχεις βρει ποιο ακριβώς είναι το μέγεθός σου, ίσως να είσαι μία από το 80% των γυναικών παγκοσμίως που φοράνε λάθος νούμερο σουτιέν

Διαβάστε περισσότερα...

Τα απαραίτητα καλλυντικά για το γυμναστήριο, που δεν πιάνουν χώρο!

Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις όλο το ντουλαπάκι του μπάνιου ή το μπουντουάρ σου στη τσάντα του γυμναστηρίου. Αυτά είναι τα πιο απαραίτητα καλλυντικά για το γυμναστήριο, που μάλιστα δεν πιάνουν και πολύ χώρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Τι άρωμα να φορέσεις στο γυμναστήριο χωρίς να τους ζαλίσεις!

Αν θέλεις να μοσχομυρίζεις το να βάλεις το αγαπημένο σου άρωμα στο γυμναστήριο θα ήταν σκέτη καταστροφή. Τι να επιλέξεις; Γυμναστήριο και αποσμητικό πάνε χέρι – χέρι και σίγουρα χρειάζεσαι ένα ψέκασμα ή ένα πέρασμα με το roll-on πριν και μετά την προπόνηση. Όμως και το άρωμα μπορεί να φορεθεί. Δες πως:

Διαβάστε περισσότερα...

Νέοι για πάντα! Ποια συστατικά πρέπει να έχει η κρέμα σου;

Οι κρέμες αντιγήρανσης προσφέρουν φρεσκάδα και λείανση στην επιδερμίδα βελτιώνοντας σημαντικά την όψη της. Η διαφορά φαίνεται στο πρόσωπο ύστερα από 5-6 εβδομάδες χρήσης. Μάθε ποια συστατικά να αναζητήσεις στην κρέμα σου και τι κάνει το καθένα.

Διαβάστε περισσότερα...