Επιστροφή στους Χώρους Fitness
TENNIS
[[:ERROR:altTitleInternal property not found]] [[:ERROR:altTitleInternal property not found]]
TENNIS
[[:ERROR:altTitleInternal property not found]] [[:ERROR:altTitleInternal property not found]]
TENNIS
[[:ERROR:altTitleInternal property not found]] [[:ERROR:altTitleInternal property not found]]
TENNIS
[[:ERROR:altTitleInternal property not found]] [[:ERROR:altTitleInternal property not found]]
TENNIS
[[:ERROR:altTitleInternal property not found]] [[:ERROR:altTitleInternal property not found]]
javascript image slider

Acharnai Tennis Academy

Δεκελείας 193,Αχαρναί,Τ.Κ:  13671
   


ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 9:00-24:00

Official webpage | Facebook

info@acharnaitennis.gr
213-0153950

Η Ακαδημία Tennis / Tennis Club “ΑΧΑΡΝΑΙ TENNIS ACADEMY” δημιουργήθηκε από ανθρώπους με αγάπη για το Tennis, με μεράκι και όρεξη να προσφέρουν κάτι νέο, φιλικό, και πάνω απ’ όλα προσιτό σε όλο τον κόσμο του Tennis.

Στους πρόποδες της Πάρνηθας, έξω από τις Αχαρνές προς Νέα Κηφισιά, στη Λεωφόρο Δεκελείας 193 υπάρχει η οικογενειακή ατμόσφαιρα που θα κάνει τον καθένα να νοιώσει άνετα στο περιβάλλον από την πρώτη στιγμή. Όλα τα μέλη έχουν σχηματίσει μία όμορφη παρέα που διασκεδάζει μαθαίνοντας & παίζοντας Tennis φθηνά και περνώντας τις ώρες της στις εγκαταστάσεις του Club.

Tα ολοκαίνουργια γήπεδα είναι κατασκευασμένα με ελαστικό χυτό αντιολισθηρό δάπεδο πιστοποιημένο από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης I.T.F. αποτελούμενo από 8 διαφορετικά στρώματα, τριών διαφορετικών υλικών, βοηθώντας έτσι στην απόσβεση των κραδασμών που μεταφέρονται στο ανθρώπινο σώμα κατά το παιχνίδι και προστατεύοντας τα γόνατα και τη μέση από πιθανούς τραυματισμούς.

Εκτός από τα γήπεδα, υπάρχουν και όλοι οι απαραίτητοι βοηθητικοί χώροι όπως χώρος αναμονής γονέων & συνοδών, Internet - TV Room (Nova), άνετο Parking, Cafe, αποδυτήρια, ντους WC κλπ.

Όλα αυτά, σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον που συνδυάζει τον αθλητισμό με τον καθαρό αέρα και την όμορφη θέα της Πάρνηθας.

Οι Υπηρεσίες που προσφέρονται είναι υψηλών προδιαγραφών και οι προπονήσεις γίνονται από έμπειρους προπονητές, με Head Coach τον Τάσο Σπανό Πτυχιούχο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή αντισφαίρισης και συνεργάτη του τον Χρονόπουλο Ιάσωνα.

Μαθήματα γίνονται σε παιδιά και μεγάλους, ατομικά αλλά και σε groups, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πρωί και απόγευμα με το ωράριο λειτουργίας να είναι από τις 09:00 το πρωί κάθε μέρα μέχρι αργά το βράδυ.

Πολλές είναι οι επί μέρους δραστηριότητες και υπηρεσίες που παρέχονται από την ΑΧΑΡΝΑΙ TENNIS ACADEMY.

Μία ολοκαίνουργια δραστηριότητα είναι το ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ POWER TENNIS το οποίο γίνεται από τον Πτυχιούχο Γυμναστή της Ακαδημίας κάθε Σάββατο πρωί στις 11:30 και βοηθάει τους αθλούμενους να βελτιώσουν την δύναμη, την αντοχή, την ισορροπία τους, όλα δηλαδή εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να παίξει κανείς σωστό Tennis.

Παράλληλα οι χώροι διατίθενται και για σχολικές εκδρομές, παιδικά Party, Εταιρικά Τουρνουά κλπ.  

Η παρουσία του υπεύθυνου της Ακαδημίας Γιάννη Νικολουδάκη στις εγκαταστάσεις είναι καθημερινή και βρίσκεται στα γήπεδα όλες τις ώρες των προπονήσεων, αγώνων και παιχνιδιών, προκειμένου να διασφαλίζεται από τον ίδιο προσωπικά η καλή λειτουργία και τα υψηλά standards που έχει θεσπίσει για την Ακαδημία. Η επαφή του με τους αθλητές είναι άμεση και οι σχέσεις διέπονται από πολύ φιλικό κλίμα, με συνέπεια να υπάρχει ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον.

Κόντρα στην απαισιοδοξία που προκαλεί η κρίση, οι άνθρωποι της ΑΧΑΡΝΑΙ TENNIS ACADEMY δημιούργησαν τον κατάλληλο χώρο για να γνωρίσει κανείς καινούργιους φίλους, γνωρίζοντας ότι κάθε φορά που πηγαίνει εκεί θα βρει την παρέα του και θα περάσει όμορφα και ξέγνοιαστα την ώρα του, συνδυάζοντας αθλητισμό, παιχνίδι και φιλικές σχέσεις.

Ιδανικός χώρος για τα παιδιά, αφού κι αυτά περιβάλλονται από ανθρώπους που τους παρέχουν ασφάλεια και αγάπη. Φυσικά υπάρχει ιατρικό προσωπικό  στις εγκαταστάσεις για τυχόν τραυματισμούς.

Η ΑΧΑΡΝΑΙ TENNIS ACADEMY πιστεύει ότι η επένδυση στον Αθλητισμό είναι επένδυση στην ποιότητα ζωής. Και γι’ αυτό το έκανε πράξη. Κάντε το κι εσείς!

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Χώρος με ντουλαπάκια, ντουζιέρες και άλλες εγκαταστάσεις για να αλλάξετε πριν ή μετά την δουλειά, να πάρετε μια ανάσα και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ο χώρος διαθέτει υπηρεσίες Ασύρματου Ίντερνετ (wi-fi), όπου είτε συνδέεστε απευθείας, είτε ρωτάτε τους υπεύθυνους για τον κωδικό.

CAFE-BAR

CAFE-BAR

Ο χώρος διαθέτει Cafe, Βar ή και τα δύο, όπου μπορείτε να πάρετε μια ανάσα μετά την κοπιαστική άσκηση και να μαζέψετε δυνάμεις ή να περιμένετε να τελειώσει την άσκηση ο αθλούμενος που παρακολουθείτε.

PARKING

PARKING

To γυμναστήριο διαθέτει ιδιόκτητο χώρο πάρκινγκ για τα μέλη του.

TENNIS

TENNIS

Τένις ή αντισφαίριση. Άθλημα με μεγάλες θερμιδικές καύσεις, που αποτελεί μεγάλη αγάπη για ολοένα και περισσότερους αθλητές. Οι περισσότεροι σύλλογοι διαθέτουν ομαδικά group, αλλά και personal training.

PERSONAL TRAINER

PERSONAL TRAINER

Υπηρεσία προσωπικής εκγύμνασης με στοχευμένες ασκήσεις στις επιθυμίες του γυμναζόμενου. Μαθήματα σε χώρο γυμναστηρίου, στον χώρο σας ή στον χώρο του προσωπικού γυμναστή.

KIDS CLASSES

KIDS CLASSES

Τμήματα ειδικά για παιδιά, παιδότοποι, χώροι δημιουργικής απασχόλησης, οτιδήποτε εμπεριέχει απασχόληση παιδιών είναι εδώ. Επικοινωνήστε με την σχολή ώστε να ενημερωθείτε για τις προσφερόμενες τάξεις.

Map view