Fitness Mom: 10 χλμ Χωρίς Ανάσα

Το να προκαλέσω τον εαυτό μου -δεν θέλω και πολύ- και να πέσω σε μια λίμνη από ιδρώτα, στην φρενίτιδα των 10 χιλιομέτρων φαινόταν καλή ιδέα στην αρχή και παρόλο που ο στόχος είναι εφικτός, προετοιμάζω τον εαυτό μου για κάθε ενδεχόμενο. Δέκα χιλιόμετρα μέσα σε μια ώρα δεν ακούγεται και τόσο δύσκολο.

Διαβάστε περισσότερα...

Fitness Mom: Γυμναστική στην αυλή με καλή παρέα!

Όπως κάθε Τρίτη έτσι και σήμερα, η Fitness Mom σας παρουσιάζει άλλο ένα επεισόδιο από την ζωή της! Αυτή τη φορά ως Δασκάλα της Zumba που είναι. Με την διαφορά ότι είναι που είναι fun η Zumba, με την Janet ανέβηκε level, πήρε κανονάκι και όλα τα συναφή!

Διαβάστε περισσότερα...

Fitness Mom: Ένα βήμα πίσω, για ένα άλμα μπροστά!

Η Fitness Mom σε νέες περιπέτειες: Αυτή τη φορά το στοίχημα είναι τα 10 χιλιόμετρα σε λιγότερο από μια ώρα. Αλλά η αναγνώριση των δυσκολιών, μαζί με τις υπόλοιπες προτεραιότητες, μπορεί να την πάνε πίσω. Ή μήπως όχι;

Διαβάστε περισσότερα...

Fitness Mom: Είσαι ότι τρως!

Η Fitness Mom «συμφιλιώνεται» με την διατροφή της (και τις «αμαρτίες της») και σου δίνει συμβουλές: περισσότερο για τον τρόπο που πρέπει να σκέφτεσαι και να αντιμετωπίζεις το φαγητό και λιγότερο τις ενοχλητικές συμβουλές με τα ΜΗ. Καλή σας απόλαυση! 

Διαβάστε περισσότερα...

Winter is coming

Χειμώνας. Αγαπώ την Ελλάδα. Μου αρέσει να ζω δίπλα στη θάλασσα το καλοκαίρι. Χαίρομαι να περνώ την ώρα μου στην Αθήνα και αφήνω τα νησιά για τους τουρίστες. Όταν έρχεται όμως ο χειμώνας, αρχίζουν να μου λείπουν το κρύο, η βροχή και το σκι.

Διαβάστε περισσότερα...

Fitness Mom: Ανάθεμα τον καιρό

Γύρισα λοιπόν στο Λονδίνο και για να είμαι ειλικρινής, εδώ έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων που δεν έχω στην Ελλάδα, ώστε να βρω χρόνο για μένα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να μην υποτιμάτε ποτέ την επίδραση που ασκεί η αλλαγή κλίματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Fitness Mom: Ένα ρεπό ακούγεται υπέροχη ιδέα

H Fitness Mom υπογραμμίζει την σημασία του ρεπό και καμιά φορά αυτό αποδεικνύεται καλύτερη άσκηση από το οτιδήποτε! Παρακολουθήστε την εντυπωσιακή συνέχεια μέσα από την ματιά της Fitness Mom!

Διαβάστε περισσότερα...